Su'esu'ega Maketi mo Meafaigaluega Fa'a'a'a'ai Fa'atauloa i le Lalolagi 2022-2030

Fa'atauga Fa'aa'oa'iga Meafaigaluega Maketi fa'asoa i le lalolagi atoa o lo'o fa'amoemoe e fa'aola i le CAGR o le 7.2% ma le tau o le $ 17.2 piliona i le vaitau o le 2022-2030.

Toeitiiti lava o pisinisi uma ma vaega tau alamanuia e fa'alagolago i pusaaisa fa'apisinisi e galulue lelei ma masani.O pusaaisa fa'apisinisi ose alamanuia tele e fa'amalieina toetoe lava o pisinisi uma i le lalolagi.O le tu'uina atu o tali ma le toe fa'avasegaina o vaega ua matua'i a'afia ai vaega uma o alamanuia.I le feagai ai ma faʻalavelave ma faʻalavelave, ua galue le alamanuia o se paaga e ala i le gaosia o oloa pito i luga.

 

Vaega condensing fa'amalūlūina

O se vaega fa'a'ele'ele fa'amālūlū e aofia ai se compressor, se condenser fa'amālūlūina, ma nisi vaega fa'aopoopo, e aofia ai se fa'avevela vai, va'a tapuni, fa'amago fa'amago, tioata va'ai, ma fa'atonuga-le fa'aoga lautele o le va'aiga ma le maualalo-. masini fa'afefeteina vevela mo le teuina o mea'ai fa'a'aisa ma mālūlū.O le vevela masani mo mea'ai aisa ma mea'ai malulu e -35°C ma le -10°C, i le faasologa.I le taimi lava e tasi, o iunite vevela maualuga o loʻo faʻaaogaina i talosaga e aofia ai le ea malulu.

Condenser evaporative

I totonu o se faiga fa'aaisa, e fa'aaogaina condenser e fa'amama ai le kasa fa'aaisa e fa'aulu e le compressor.I totonu o se condenser evaporative, o le kesi e fa'afefeteina e ui atu i totonu o se vili e faʻasalaina i taimi uma i vai toe faʻasalalau.E tosoina le ea i luga o le u'amea, ma mafua ai ona sua se vaega o le vai.

 

Fa'aalili afifi

O pusaaisa fa'apipi'i o fa'aaisa fa'apipi'i fa'ameamea e fa'amalo ai le sua, fa'aogaina se faiga fa'amama ausa e fa'aeletise.Ose pusaaisa afifi e fa'apipi'i ai le fa'a'aisa compressor(s), fa'atonu, ma evaporator.O le condenser e mafai ona faʻapipiʻi pe mamao.

 

Fa'a'a'a'a'ai compressors

I totonu o le pusaaisa, o le kesi fa'alili o lo'o fa'apipi'iina e le compressor, lea e si'itia ai le mamafa o le kesi mai le mamafa maualalo o le evaporator i se maualuga maualuga.O le mea lea e mafai ai e le kesi ona faʻafefe i totonu o le condenser, lea e teena ai le vevela mai le ea lata ane poʻo le vai.

 

Maketi Meafaigaluega Fa'a'a'a'ai Fa'asalalau i le Lalolagi

Faatasi ai ma le maualuga o manaoga mai le tele o alamanuia i le lalolagi atoa, o le maketi i le lalolagi atoa o meafaigaluega pusaaisa faapisinisi na maua ai se tau taua tau maketi.E tusa ai ma lipoti, o le maketi o masini pusaaisa faʻapisinisi e tatau ona tupu i le CAGR o le 7.2% mai le 2022 i le 2030, ma maua ai se tupe maua sasaina e $ 17.2 piliona.

O le faʻateleina o le manaʻoga mo le pusaaisa o meaʻai ma meainu, faʻapea foʻi ma le faʻatupuina o talosaga i vailaʻau ma vailaʻau, vaega talimalo, ma isi, o loʻo faʻaosoina le tuputupu aʻe o le maketi o meafaigaluega pusaaisa.Ona o le taua o le soifua maloloina lelei ma le suiga o le lalolagi i mea e fiafia i ai tagata faatau, o loʻo faʻateleina le taumafaina o meaʻai maloloina e pei o fualaau 'aina ua saunia ma faʻaisa.O le si'itia o tulafono a le malo ma popolega e uiga i pusaaisa mata'utia e saofagā i le fa'aleagaina o le osone e maua ai le tele o pisinisi mo tekonolosi fa'aaisa maneta ma tekonolosi lanu meamata i le lumana'i.

 

Avanoa i le maketi o meafaigaluega pusaaisa faapisinisi i le lalolagi atoa

I totonu o le maketi mo mea fa'atau pusaaisa fa'apisinisi, o lo'o fa'atupula'ia le fa'aogaina o pusaaisa fa'alelei fa'alelei.O lenei tulaga o loʻo faʻamoemoe e tuʻuina atu ai le tele o faʻamoemoega i maketi maketi i aso ma vaiaso o lumanaʻi.Talu ai ona o le pusaaisa e mitiia le vevela infrared ona taofia lea o le malosi i le siosiomaga, latou te saofagā tele i faʻafitauli o le siosiomaga e pei o le vevela o le lalolagi ma le faʻaleagaina o le osone layer.O uiga fa'apitoa o pusaaisa fa'alesiosiomaga e le'o saofagā i le vevela o le lalolagi, e fa'atapula'aina le mafai ona saofagā i le vevela o le lalolagi, ma e le fa'aumatia ai le osone i le ea.

 

Fa'ai'uga

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo mea faʻatau pusaaisa pisinisi i le lalolagi atoa, o le vaega o maketi o loʻo faʻapea o loʻo i ai le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le faletalimalo o loʻo taʻua o le mea sili lea i le faʻatupulaia o le maketi o mea faʻatau pusaaisa i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Nov-04-2022